Plavi logo crvena p

Startaj novu nadu!

SHKM2017 | 08.02.2017.
sve vijesti

Dragi mladi! Budući da je Susret u Vukovaru jedinstven za sve nas, odlučili smo vam, u suradnji s vukovarskom tvornicom Borovo, ponuditi mogućnost kupnje posebno dizajniranog para Startas tenisica povodom ovog Susreta.

Na stranici naše IndieGoGo kampanje možete naručiti tenisice za sebe i svoje najbliže. Ovom crowdfunding kampanjom želimo obogatiti Susret hrvatske katoličke mladeži i ponuditi jedinstvenu uspomenu na dane ovoga Susreta.

Svi koji se odluče kupiti par ovih posebnih Startasica, mogu izabrati između dva modela: muškog modela na kojemu je crveni logotip Susreta i plavi obrub i ženskog modela s plavim logotipom i crvenim obrubom. Na stranici kampanje imate mogućnost izabrati svoj broj zbog ograničenja koja postoje u opcijama ove crowdfunding stranice, izaberite perk koji odgovara broju tenisice koje trebate (park s manjim brojevima je od 37-41 a perk s većim brojevima je od 42-46).

Plaćati se može kreditnom karticom. Cijene su izražene u američkim dolarima kako bismo mogli primati plaćanje kreditnim karticama. Cijena jednog para tenisica je 31 dolar odnosno 220 kuna. Najveći dio cijene izdvaja se za izradu tenisica, a pokrivamo i troškove koji su postavljeni od strane IndieGoGo crowdfunding stranice. Ukoliko netko želi kupiti ove tenisice a nema kreditnu karticu, može se javiti izravno Organizacijskom odboru preko e-maila shkm2017@djos.hr sa imenom i prezimenom, kućnom adresom i veličinom tenisica i učinit ćemo što možemo kako bi svi koji žele mogli kupiti tenisicu. Kampanja traje do kraja drugoga mjeseca.

Potrebno je prodati minimalno 1 000 pari Startasica kako bismo mogli zadržati cijenu u ovim okvirima. Kampanja će uspjeti i tenisice će ići u izradu tek ukoliko skupimo minimalno tisuću narudžbi.

Ako, kojim slučajem, kampanja ne ostvari svoj cilj (minimalno 1000 prodanih pari Startasica), sav novac biti će vraćen vama, uplatiteljima. Zato je ovakav način financiranja, crowdfunding, bio najbolje riješenje za ovu našu inicijativu.

Svi koji želite, razmislite i što prije se javite i rezervirajte jedan par SHKM Startasica i za sebe. Detalje kako naručiti možete naći na ovom linku.

Ono što je najljepše jest što kupnjom ove tenisice pomažemo bolnici u Vukovaru, jer četvrtina prihoda od prodaje ide za potrebe bolnice. Na ovaj način želimo pomoći ovoj institutciji čije osoblje iz dana u dan pomaže velikom broju građana Vukovara i okolice. Bolnica je jedan od simbola grada Vukovara, mjesto koje je u vrijeme Domovinskoga rata bilo svjedokom velike hrabrosti, požrtvovnosti i nade. Želimo da ovaj Susret i ovaj naš dar unesu novu nadu toliko potrebnu gradu Vukovaru kao i cijeloj našoj Domovini.

Startaj i ti novu nadu!