Kmnl plakat 1 05

Logo i mrežna stranica Nacionalne završnice KMNL-a

Ured za mlade DJOS | 23.05.2018.
sve vijesti

Đakovačko-osječka nadbiskupija od 7. do 10. lipnja domaćin je Nacionalne završnice Katoličke malonogometne lige (KMNL) Crkve u Hrvata koja će se održati u gradu Osijeku.

Uspješna petnaestogodišnja tradicija KMNL-a u ovoj nadbiskupiji omogućila je domaćinstvo ovako velikog događaja, prilikom kojega će u gradu na Dravi boraviti 12 ekipa iz gotovo svih dijelova Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Tim povodom dizajniran je novi logo KMNL-a – rad ekipe Iz Lega-lega branda okupljenih oko MIT dizajn studija. Logo je sastavljen od izvorne nogometne lopte iznad koje je aureola. Nogometna lopta predstavlja sportski dio lige dok aureola podsjeća na prvotni cilj, a to je duhovna dimenzija lige.

Svečano otvorenje Završnice biti će u četvrtak, 7. lipnja u 20 sati, u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek, a finalna utakmica odigrat će se u subotu, 9. lipnja u sportskoj dvorani Zrinjevac također u 20 sati. Nadbiskup đakovačko-osječki Đuro Hranić pobjednicima će dodijeliti pehare u nedjelju, 10. lipnja nakon prijepodnevnog misnog slavlja u osječkoj konkatedrali.

Sve informacije o Završnici KMNL-a Crkve u Hrvata – rasporedi utakmica, tablice poretka, detalji o natjecateljskim ekipama i ostalo – dostupne su na mrežnoj stranici: www.zavrsnica.kmnl.hr te na Facebook stranici kmnl.hr.

„Od 7. do 10. lipnja pođimo #sviuOsijek osjetiti #dobriduhfutsala“ poručuju iz KMNL-a Đakovačko-osječke nadbiskupije.