Gornjovara%c5%bedinski dekanat vara%c5%bedinske biskupije

Bliži se SHKM u Vukovaru

SHKM2017 | 30.01.2017.
sve vijesti

Iz cijele Lijepe naše pristižu nam pozdravi i fotografije mladih koji se pripremaju za Susret u Vukovaru.

Tako smo dobili fotografiju radosnih mladih iz Gornjovaraždinskog dekanata Varaždinske biskupije koji se pripremaju za SHKM u travnju ove godine. Vjerujemo kako su i u vašim župama pripreme svakim danom sve intenzivnije. Šaljite nam što radite i kako se pripremate, kako izgledaju kateheze u vašim župama...na mail adresu shkm2017.com

A fotografirati možete i s posebnim ciljem. Fotografirajte nadu koja je svuda oko vas i budite dio natječaja Framing hope. Prijaviti se mogu profesionalni i amaterski fotografi između 16 i 35 godina, studenti akademija likovnih i ostalih vizualnih umjetnosti, svatko tko želi pokazati svoju izvrsnost. Cilj ovog natječaja je omogućiti mladim kreativcima svojim radovima obogatiti Susret hrvatske katoličke mladeži. Fotografije nade šaljite na mail adresu fotoshkm2017@gmail.com O uvjetima natječaja više možete pročitati na ovoj web stranici.

Ako to još niste napravili, sad je vrijeme da se javite svome župniku i prijavite za SHKM u Vukovaru jer vas Đakovačko-osječka nadbiskupija željno očekuje. Zadnji dan prijava je 19. veljače. Svakako učitajte svoju fotografiju u kolekciju "jasaM i pokažite svima kako dolazite u Vukovar i Đakovačko-osječku nadbiskupiju, 29. i 30. travnja.

I još dvije vrlo važne informacije za domaćine Susreta. Mladi se još imaju vremena prijaviti za volontiranje na ovoj web stranici, samo kliknite na "kućicu" Prijavi se za volontiranje i ispunite sve tražene podatke. Uz to, imate mogućnost otvoriti vrata svojega doma i biti domaćini tisućama mladih koji će doći na Susret. Sve što je potrebno jest obratiti se svome župniku i ispuniti prijavnicu koju možete dobiti u župnom uredu.