Vaša fotografija Dodaj

  * Visina i širina slike moraju biti iste inače će se gotova slika deformirati!

  Preuzmi profilnu sliku

  Najava SHKM 2017. u Vukovaru

  Video najave SHKM u Vukovaru koji je bio emitiran na završetku euharistijskog slavlja SHKM 2014. u Dubrovniku.

  Jubilej mladih i početak godine mladih Đakovo 14. 5. 2016.

  Kako je bilo i kako je prošlo jubilejsko hodočašće mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije!? Što se događalo!? Kako su mladi doživjeli ovaj dan!? Sve to i još više doznajte u ovom videu!

  Obitelj Eltz - Graditelji Vukovara

  Eltzovi - poznata njemačka grofovska obitelj zahvaljujući kojoj je Vukovar postao srednjoeuropski grad kojeg ni najveća ratna razaranja nisu mogla slomiti.

  SHKM najavni video

  Dragi mladi, želimo vam u slijedećim mjesecima što više približiti grad Vukovar i našu Đakovačko-osječku nadbiskupiju. Ovim videom želimo najaviti ono što ćete u slijedećim mjesecima moći pratiti na našem Youtube kanalu! Lajkajte i pretplatite se.

  Zbor župe Preslavnog Imena Marijina, Osijek

  Zbor mladih Preslavnog Imena Marijina iz Osijeka jedan je od najdugovječnijih zborova mladih naše Nadbiskupije. Na Susretu hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru, biti će dio velikog Nadbiskupijskog zbora mladih.

  Socijalna samoposluga Vinkovci

  "Mladi protiv gladi" udruga je koja brine o socijalno ugroženim osobama. Njezini su članovi volonteri koji svoje slobodne trenutke nesebično daju drugima.

  GENIJ S DUNAVA Leopold Lavoslav Ružička

  Ovo je film o Vukovarcu nobelovcu, kemičaru koji je svojim radom otkrivao tajne svijeta i doprinio napretku čovječanstva. Ovo je priča o Lavoslavu Leopoldu Ružički.

  Dum spiro spero

  Svećenik don Ivan Miljak proglašen je krivim za ubojstvo Marka Galovića. Osuđen je na smrtnu kaznu, a do izvršenja kazne boravi u zatvorskoj ćeliji zajedno s drugim zatvorenikom iste sudbine. U posjet mu stiže mladi svećenik, kapelan u njegovoj župi, s kojim pokrene razgovor u nadi. Film je inspiriran istinitim događajem.

  Studentski kapelani, pater Arek i velečasni Robert

  Niste čuli za patera Areka i velečasnog Roberta? Studentske kapelane u Osijeku i Slavonskom Brodu? Onda svakako pogledajte ovaj video i upoznajte anđele čuvare studenata u našoj Nadbiskupiji.

  Startaj novu nadu

  Pozivamo vas na sudjelovanje u crowdfunding kampanji kupnje Startas tenisica kojom pomažete bolnici u Vukovaru.

  Dubravko Dudo Šimenc Starta novu nadu

  Kampanju "Startaj novu nadu" podržao je i naš olimpijac Dubravko Dudo Šimenc. Dubravko je i brand manager Startasa u tvornici Borovo. Podrži i ti kampanju narudžbom Startas tenisica s logotipom SHKM-a u Vukovaru do 28. veljače. Dio prihoda namijenjen je pedijatriji vukovarske bolnice.

  Kukuruzni put - put spasa

  Jeste li znali da je u Vukovaru za vrijeme srpske okupacije i nakon pada grada, postojao poljski put koji je spasio živote mnogih? Bio je to jedini put koji je spajao Vukovar s teritorijem pod kontrolom hrvatskih snaga. Donosimo vam priču o Kukuruznom putu koji je 1991. bio put spasa.

  Rijeka Vuka - na granicama Slavonije i Srijema

  Rijeka Vuka cijelom svojom dužinom od 112 kilometara protječe kroz Đakovačko-osječku nadbiskupiju. Na simboličan način ona povezuje cijelu Nadbiskupiju. Pogledajte priču o ovoj posebnoj rijeci.

  Alan Hržica-jedan od izvođača na velikom koncertu SHKM-a u Vukovaru

  U nedjelju, 30 travnja, u Vukovaru će se održati veliki koncert SHKM-a koji će početi u 18.00 sati.

  Sestre Husar na završnom koncertu SHKM-a

  Na velikom, završnom koncertu SHKM-a nastupat će i Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac.

  Božja pobjeda dolazi u Vukovar

  Osim Alana Hržice i sestara Husar, na velikom završnom koncertu nastupat će i Božja pobjeda. Ali to nisu svi izvođači...

  Opća opasnost na koncertu SHKM-a

  Opća opasnost, slavonski rockeri uz koje su odrastale generacije, dolaze na SHKM u Vukovar. Na završnom koncertu, 30. travnja u 18.00 sati, osim već najavljenih Alana Hržice, sestara Husar i Božje pobjede, nastupat će i Opća opasnost.

  XII. Nadbiskupijski križni put za mlade

  U subotu, 1. travnja 2017., održan je dvanaesti po redu Nadbiskupijski križni put za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije. Mladi su hodali kroz grad Vukovar i time je ovaj križni put bio uvertira u ono što nas očekuje 30. travnja u Gradu heroja - jubilarni, deseti Susret hrvatske katoličke mladeži.

  Službeni spot himne Susreta hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru

  Donosimo vam spot za himnu SHKM-a u Vukovaru, Krist-naša nada. Organizacijski odbor SHKM-a zahvaljuje svima koji su sudjelovali u izradi spota.

  Katolička malonogometna liga Đakovačko-osječke nadbiskupije

  Jedna od najaktivnijIh grupa u pastoralu mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije, svakako je KMNL. Pogledajte priču o dečkima s nogometnog terena.

  Mučenik grada mučenika - sveti Bono

  Mučenik grada mučenika, sveto Bono, sudjelovao je u progonu Kršćana sve dok nije odbacio rimska božanstva i postao kršćanskim svećenikom. Zbog svoje vjere je pogubljen i tako je postao jedna od ranih mučenika, sa samih početaka kršćanstva.

  Vukovar - grad nade

  Vukovar je, nakon ratnih godina stradanja, ponovno postao grad nade. Grad koji ima budućnost. Pogledajte priču o životu mladih u Vukovaru.

  Krist, nada naša

  Mladi uvijek imaju puno pitanja o vjeri, možda ovaj film pomogne u nekim vašim traženjima.

  Dobrodošli u Vukovar

  Dragi mladi, Đakovačko-osječka nadbiskupija vas radosno očekuje. Vidimo se u Vukovaru, 30. travnja na jubilarnom, desetom Susretu hrvatske katoličke mladeži!

  Susret mladih u riječima sudionika

  Završio je jubilarni, deseti Suret hrvatske katoličke mladeži, dojmovi su još uvijek svježi i svi rado govore o SHKM u Vukovaru. Što su mladi rekli o Susretu na sam dan održavanja, pogledajte u videu.

  Himna "Krist, naša nada" uz kadrove Susreta mladih u Vukovaru

  Ured za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije, u suradnji sa Cinematic Osijek, donosi vam kadrove Susreta mladih u Vukovaru uz glazbenu podlogu himne "Krist, naša nada". Video obuhvaća trenutke Susreta od molitve na Memorijalnome groblju do završnog koncerta na kraju dana.