Najava SHKM 2017. u Vukovaru

  Video najave SHKM u Vukovaru koji je bio emitiran na završetku euharistijskog slavlja SHKM 2014. u Dubrovniku.

  Jubilej mladih i početak godine mladih Đakovo 14. 5. 2016.

  Kako je bilo i kako je prošlo jubilejsko hodočašće mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije!? Što se događalo!? Kako su mladi doživjeli ovaj dan!? Sve to i još više doznajte u ovom videu!

  Obitelj Eltz - Graditelji Vukovara

  Eltzovi - poznata njemačka grofovska obitelj zahvaljujući kojoj je Vukovar postao srednjoeuropski grad kojeg ni najveća ratna razaranja nisu mogla slomiti.

  SHKM najavni video

  Dragi mladi, želimo vam u slijedećim mjesecima što više približiti grad Vukovar i našu Đakovačko-osječku nadbiskupiju. Ovim videom želimo najaviti ono što ćete u slijedećim mjesecima moći pratiti na našem Youtube kanalu! Lajkajte i pretplatite se.

  Zbor župe Preslavnog Imena Marijina, Osijek

  Zbor mladih Preslavnog Imena Marijina iz Osijeka jedan je od najdugovječnijih zborova mladih naše Nadbiskupije. Na Susretu hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru, biti će dio velikog Nadbiskupijskog zbora mladih.

  Socijalna samoposluga Vinkovci

  "Mladi protiv gladi" udruga je koja brine o socijalno ugroženim osobama. Njezini su članovi volonteri koji svoje slobodne trenutke nesebično daju drugima.

  GENIJ S DUNAVA Leopold Lavoslav Ružička

  Ovo je film o Vukovarcu nobelovcu, kemičaru koji je svojim radom otkrivao tajne svijeta i doprinio napretku čovječanstva. Ovo je priča o Lavoslavu Leopoldu Ružički.

  Dum spiro spero

  Svećenik don Ivan Miljak proglašen je krivim za ubojstvo Marka Galovića. Osuđen je na smrtnu kaznu, a do izvršenja kazne boravi u zatvorskoj ćeliji zajedno s drugim zatvorenikom iste sudbine. U posjet mu stiže mladi svećenik, kapelan u njegovoj župi, s kojim pokrene razgovor u nadi. Film je inspiriran istinitim događajem.

  Studentski kapelani, pater Arek i velečasni Robert

  Niste čuli za patera Areka i velečasnog Roberta? Studentske kapelane u Osijeku i Slavonskom Brodu? Onda svakako pogledajte ovaj video i upoznajte anđele čuvare studenata u našoj Nadbiskupiji.

  Startaj novu nadu

  Pozivamo vas na sudjelovanje u crowdfunding kampanji kupnje Startas tenisica kojom pomažete bolnici u Vukovaru.

  Dubravko Dudo Šimenc Starta novu nadu

  Kampanju "Startaj novu nadu" podržao je i naš olimpijac Dubravko Dudo Šimenc. Dubravko je i brand manager Startasa u tvornici Borovo. Podrži i ti kampanju narudžbom Startas tenisica s logotipom SHKM-a u Vukovaru do 28. veljače. Dio prihoda namijenjen je pedijatriji vukovarske bolnice.

  Kukuruzni put - put spasa

  Jeste li znali da je u Vukovaru za vrijeme srpske okupacije i nakon pada grada, postojao poljski put koji je spasio živote mnogih? Bio je to jedini put koji je spajao Vukovar s teritorijem pod kontrolom hrvatskih snaga. Donosimo vam priču o Kukuruznom putu koji je 1991. bio put spasa.

  Rijeka Vuka - na granicama Slavonije i Srijema

  Rijeka Vuka cijelom svojom dužinom od 112 kilometara protječe kroz Đakovačko-osječku nadbiskupiju. Na simboličan način ona povezuje cijelu Nadbiskupiju. Pogledajte priču o ovoj posebnoj rijeci.

  Alan Hržica-jedan od izvođača na velikom koncertu SHKM-a u Vukovaru

  U nedjelju, 30 travnja, u Vukovaru će se održati veliki koncert SHKM-a koji će početi u 18.00 sati.

  Sestre Husar na završnom koncertu SHKM-a

  Na velikom, završnom koncertu SHKM-a nastupat će i Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac.

  Božja pobjeda dolazi u Vukovar

  Osim Alana Hržice i sestara Husar, na velikom završnom koncertu nastupat će i Božja pobjeda. Ali to nisu svi izvođači...

  Opća opasnost na koncertu SHKM-a

  Opća opasnost, slavonski rockeri uz koje su odrastale generacije, dolaze na SHKM u Vukovar. Na završnom koncertu, 30. travnja u 18.00 sati, osim već najavljenih Alana Hržice, sestara Husar i Božje pobjede, nastupat će i Opća opasnost.

Preuzmi sve kateheze